torsdag 1 mars 2012

20120301 Från Picton till Wellington

Vi lämnar ett regnigt Picton för överfart till Nordön med Kaitaki. Man varna för Heavy waves, vilket det också blir. Färdiga med sydön, har varit där 6/2 till 1/3 och satt ett rött spå runt ön.



Nu hoppas vi på värme på nordön men Wellington möter med regn. Trots det ärman i full gång med kanottävlingar i hamnen. Kanske en del av ’New Zealands international arts festival’.

På kvällen går vi på S:t James theater och ser ’Birds with skymirrors’. En dansmeditation om ’global warming’ med sånginslag på maori. Suggestivt, meditativt och lååånngggsammmmt.
http://www.youtube.com/watch?v=MlQnRirjAMk

2 kommentarer:

Syvia och Olle sa...

Hej där långt borta. Har läst om en del av era strapatser. Ni ligger inte på latsidan. Många intryck att smälta. Här går det mot vår sakta men säkert. Vi har det bra. Saknar vår vovve förstås. Den 19e åker vi till Gotland, vår äventyrsö, för att komma bort från stambytet några dagar. Ska bli kul att träffa er när ni kommer hem igen. Sylvia (Olle hälsar oxå)

Bo Stenhammar sa...

Hej
kul att höra av er! Vi är ju långt borta från alla vänner. Ja mycket intryck men längtar efter sol och värme. Detta sägs vara NZ:as sämsta sommar på mannanminne.