torsdag 15 mars 2012

TILLBAKA TILL AUCKLAND?

15 mars – hemresedag = 16/3 01 på natten, kanske…
Sol – inga moln på himlen. Inatt= kl o1.oo fre morgon bär det iväg härifrån. Fruktfrukost vid kanten av lagunen. Tänker ta 10.10 clockwise bussen som går 2 ggr/timme för ett sista shoppingrunda och koll på staden innan vi åker härifrån. Idag går bussen bara 1 gång/timme får vi veta, alltså har vi gått om tid att göra ingenting. (Återkommer till förundran över förhållande och förhållningssätt till tiden, det har vi tid med.)
”Vi kollar vädret på N Z så bestämmer vi efter det vart på N Z vi ska åka imorgon”. Sagt och gjort – tiden vi just fått kan användas till något. Till internetcaféet och kollar väderläget via yr.no på Nordöns nordspets och däromkring. Vad får vi se? Jo, dagsregn upp till 30 mm och som högst 17 grader.  Bussen kommer, vi sätter oss där det är svalast – dagstemp här är 29 grader – tittar på varandra, vi stannar kvar på Rarotonga. Just nu pågår förhandlingar med flygbolaget Återkommer.

Ja! Vi stannar, till måndag. Fixjobb för Bosse och Daisy, hotellchefen. 50% på rumspriset. Flyget lite dyrt men so what.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å å å åååååådet ser helt underbart ut! Som min fantasi om allra bäsdta semestermålet. Jag och Mats är gröna av avund. Alla hälsare från Sjöstaden.
Vi börjar planera så smått inför Malta.
Puss och kram
Jenny

Evanders sa...

R verkar vara paradiset på jorden (näst Björkö). Stanna så länge ni kan!